Website beveiliging kopen

Website beveiliging is noodzakelijk de dag van vandaag? Elke minuut worden websites gehackt. Koop een website beveiliging en wees hackers te snel af. Wilt u de beveiliging van uw webapplicatie controleren? Of een beveiligingstest laten uitvoeren in verband met een aankomende audit? Gecertificeerde security experts (CISA, CISSP, OSCP, CEH) van Web Security Scan voeren penetratietesten, ook wel pentesten of ethische hacking testen genoemd, uit op webapplicaties en onderliggende systemen. Hiermee worden beveiligingsrisico’s en zwakke plekken waar hackers misbruik van kunnen maken in kaart gebracht.  Een SSL Certificaat versleutelt dataverkeer tussen browser en server zodat vertrouwelijke gegevens niet kunnen worden onderschept. Bekijk hier welk certificaat je nodig hebt.


Wat is een SSL-certificaat?

Een SSL-certificaat beveiligt de verbinding tussen je website en de bezoeker via HTTPS. Hackers krijgen zo geen kans om gevoelige informatie te stelen.

Door een SSL-certificaat komt er een groen slotje en adresbalk te staan in alle browsers. Bezoekers krijgen meer vertrouwen in je website én Google beloont je met een hogere positie in de zoekresultaten.

Waarom een SSL-certificaat?

 • Creëer vertrouwen bij je bezoekers
  Met een SSL-certificaat krijgt je website een slotje, HTTPS en een groene adresbalk in alle browsers. Bezoekers krijgen direct te zien dat je website beveiligd is. Dat schept vertrouwen.
 • Scoor beter in Google
  Google spant zich hard in voor online veiligheid. Daarom krijgen beveiligde websites een hogere positie in de zoekresultaten.
 • Beveilig gevoelige informatie
  Een SSL-certificaat beschermt de gegevens die bezoekers aan jou geven. Hackers krijgen geen enkele kans om persoonlijke informatie zoals wachtwoorden of betaalgegevens te onderscheppen.
 • Verlies geen klanten
  Onderzoeken geven aan dat steeds meer mensen hun bestelproces afbreken wanneer ze merken dat een webshop geen beveiligde verbinding maakt. Met een SSL-certificaat verlies je geen kopers.

Een SSL certificaat zorgt voor een versleutelde verbinding (https) tussen de bezoeker en je website, op deze manier worden alle gegevens veilig verstuurd (denk aan klant informatie, login informatie en online betalingen). Naast extra veiligheid en betrouwbaardere uitstraling is er nog een belangrijk voordeel.

Websites met een SSL certificaat worden gekenmerkt door een slotje (standaard certificaat) naast het website adres in de browser of een groene balk in de browser (EV certificaat). Heb je een webshop of andere e-commerce website? Dan ben je volgens de wet bescherming persoonsgegevens zelfs verplicht om je site met SSL te beveiligen.

Google heeft namelijk aangekondigd websites die beveiligd zijn met een SSL certificaat hoger te gaan opnemen in de zoekresultaten ten opzichte van websites die geen SSL certificaat hebben!

Beveiligingsaudit nodig? Vraag info bij Security-Taskfore. Veel bedrijven worden geconfronteerd met diefstal of fraude omdat hackers hun website, IT-infrastructuur of cloudservice kunnen hacken.

Office 365 intranet

Involv verkozen tot ‘best value intranet’ 2019 wereldwijd. Involv springt eruit door een indrukwekkende combinatie van een goed afgerond product, snelle implementatie en uitstekende meerwaarde – Clearbox Consulting.